Kompanija “Mozzart” i “Humanitarni tiket u podne” imaju još jednog plemenitog dobitnika.

Branislav Trifunović je pored glumačkog umeća pokazao da poseduje i kladilačko znanje. Sastavio je humanitarni listić za fantastičnu sumu od 326.300,00 dinara.
Bane je bio gost u dobrotvornom tiketu i izuzetno precizno je odabrao parove i tipove.

Prvo je na Inter odigrao dvojku i nije pogrešio. Bila je stabilna “kao kuća”, 0:4. Potom je pogodio da će kod Belgijanaca, Briž – Anderleht, oba sastava dati najmanje po pogodak.
Već kod trećeg para, Kaen – Monako, bila je potrebna i sreća. Čekala se dvojka na Kneževe uz tri plus. I Monako je postigao pobedonosni gol u sudijskoj nadoknadi. Tiket je i dalje bio u životu.
Arsenal je bio ubedljiv, postigao je pet, a bilo je potrebno da na meču dođe tri plus.

Naš glumac je zatim predvideo da će derbi Premijer lige dobiti Čelsi. Minimalna pobeda nad Liverpulom, dovoljno za novu nadu i uzbuđenje. Čekao se samo ishod na El Klasiku. Trifunović je odigrao GG&3+, što je bilo realno da dođe. Mesi je u 52. minutu obradovao našeg gosta, 2:1. To je bilo to!

Bane je tako postao vicešampion u Humanitarnom tiketu u podne, a dobitak je namenio fondaciji “Podrži život”, odnosno bolesnoj deci.
Hvala kompaniji “Mozzart” koja je naš redovni donator na mesečnom nivou, pored ovih humanih akcija, kao i našem ambasadoru Branislavu Trifunoviću.

Pin It on Pinterest