Trgovinski lanac GOMEX, čije sedište se nalazi u Zrenjaninu, je u saradnji sa brendovima „Gillette“ i „Head & Shoulders“ pokrenuo humanitarnu kampanju tokom koje će deo sredstava prikupljenih prodajom „Gillette Flexball“ brijača i šampona „Head&Shoulders“ biti uplaćen Fondaciji „Podrži život“ iz Beograda.

Naziv akcije “Budi deo fuzije – podrži život”, inspirisan je procesom fuzije kojom se spajanjem više malih energija dobija fantastičan efekat. Želja nam je da pozovemo širu populaciju da nam se pridruži i da zajedno doprinesemo bržem ostvarivanju ciljeva Fondacije „Podrži život“ koja brine o najmlađima i pomaže porodice čijoj deci je potrebno lečenje u inostranstvu.

Radijska reklama: Budi deo fuzije – podrži život

 

Prodajna akcija se sprovodi u maloprodajnoj mreži  kompanije GOMEX koja se sastoji od 122 objekta na teritoriji Vojvodine, Mačve i Beograda. Akcija traje od 31. jula do 27. avgusta, a „kruna“ ove humanitarne kampanje biće, takođe humanitarni, Street Basketball turnir “3na3” kojim će se obeležiti početak Evropskog prvenstva u košarci –  Eurobasket 2015. U planu je da se turnir održi na Trgu slobode, glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu, u periodu od 04-06.septembra. Kotizacije ekipa za učešće na turniru će takođe biti uplaćene Fondaciji “Podrži život”

Na završnom događaju planirano je učešće 16 ekipa, ali i ambasadora „dobre volje“ Fondacije „Podrži život“.

Tokom dvadeset godina, koliko trgovački lanac GOMEX postoji, nizom humanitarnih aktivnosti i projekata, potvrđen je visok stepen društvene odgovornosti i brige za sredinu u kojoj kompanija radi i stvara. Poseban akcenat se stavlja na najmlađe, jer smo svi svesni činjenice da su deca naša budućnost i jedini garant da će te budućnosti – biti.

Pin It on Pinterest