Završilo se I četvrto izdanje festivala Fes’ in Sedamdes’! Svake godine sve veći i veći, festival je i ove godine okupio ljude svih uzrasta da zajedno igraju i podrže jednu humanitarnu ideju, a to potvrđuje i činjenica da je na festivalu ove godine bilo prikupljeno čak 35.000 dinara.

Svi komentari i utisci posetilaca, kao i učesnika festivala su izuzetno pozitivni sa željom da se i sledeće godine vidimo na istom mestu.

Zahvaljujući nesebičnoj pomoći sponzora SBB, Red Bull, S-Leasing, Klett i Logos, festival je ove godine posećeniji, a samim tim je prikupljeno i više sredstava za pomoć najmlađima.

Posebno se zahvaljujemo sladoledu Crna Ovca i frizeru Hairstyle Pantelić koji su se u potpunosti odrekli svoje zarade I time pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Sjajna i jedinstvena energija ovog događaja, fantastični DJ-evi, nesebični i neumorni volonteri i svi koji su bili deo ovog projekta, dokazuju da je moguće organizovati zabavu na kojoj će mladi uživati u muzici i igranju na otvorenom prostoru, a ujedno pomoći drugima i time pokazati svoju empatiju i zajedništvo.

U nastavku možete videti nekoliko fotografija koje će vam bar malo dočarati atmosferu sa festivala.

Fondacija se ovim putem zahvaljuje svima koji su bili deo ove manifestacije!

Pin It on Pinterest