FES’ IN SEDAMDES’ je muzički festival osmišljen od stranenekoliko mladih članova Udruženja multimedijalnih umetnika Digins. Inicijativa za humanitarnu akciju #FES2k18 Chapter Four “Ljubav prema elektronskoj muzici ne znači i ljubav prema narkoticima“, potekla je iz svakodnevnog suočavanja sa tim problemom u našoj okolini. U saradnji sa Fondacijom „Podrži život“ biće organizovani volonteri koji će u zapečaćenim kutijama prikupljati novac koji će samim tim biti doniran fondaciji, odnosno oboleloj deci.

Festival će se održati 25.8.2018. od 18h do 00h u novom parku u bloku 70. U želji da se razbiju predrasude o uskoj povezanosti elektronske muzike i narkotika, a ujedno i širila svest o prisutnosti droge u našoj okolini, sarađujemo sa Udruženjem za podršku u prevenciji i rehabilitaciji zavisnika od opojnih sredstava „Izlazak“.

Ove godinesa zadovoljstvom predstavljamo Cherry on Top žurku koja će biti gost na festivalu, sa svojim predstavnicima DJ Leom i DJ Ikeom. Takođe jedan od noviteta biće nastup dobro poznatog Danijela Čehranova, koji je poznat publici EXIT festivala, kao i nastup Ericka Kasella, Pored njih ovogodišnji festival nezaboravnim učiniće Doctor Repulsor, I’gor, Diamond Mark, Milhouse i FLEXX.
Posetioce ovogodišnjeg festivala iznenadiće dobro poznat beogradski sladoled Crna Ovca, kao i kraft pivo Nikola Car. Bićemo prvi festival na kojem će postojati mogućnost da ulepšate svoju frizuru i time pomognete najmlađima, za nas će to učiniti Pantelić Hairstyle.
Vidimo se!

Pin It on Pinterest