U četvrtak, 30. maja u klubu “Fabrika”, Fondacija “Podrži život” proslavila je peti rodjendan.

Uz prisisustvo mnogih prijatelja, donatora, roditelja bolesne dece i poznatih ličnosti, predstavljeni su dosadašnji uspesi.

U proteklih pet godina, Fondacija je pomogla ukupno devedesetoro dece.

Za njihovo lečnje uplaćeno je:

  • 27.792.659,00 RSD
  • 1.026.769,00 EUR
  • 163.340,00 $
  • 157.000,00 CHF

 

Predsednik Upravnog odbora Sergej Trifunović, istakao je koliko je ponosan na dosadašnji rad Fondacije i  ukratko pribliżio prisutnima put od samog osnivanja ove humanitarne organizacije do danas. Takodje, objasnio je koliko je empatija od presudnog značaja za današnje društvo i rekao da nikada ne smemo da zaboravimo da brinemo o drugim ljudima.

Emitovan je i kratak film o bolesnoj deci kojoj je Fondacija pomogla, gde su roditelji objasnili sa kakvim mukama su se borili na putu do pronalażenja finansijskih sredstava, same bolesti i trenutnog stanja.

Prisutnima se ispred Fondacije obratila i Katarina Danojlić, koja je podsetila sve prisutne o vaźnosti slanja jedne SMS poruke, na mesečnom nivou, koja košta 100RSD. Rekla je da ovako mala suma novca, bolesnoj deci često znači čitav život.

Za sjajnu zabavu bili su zasluženi Vasil Hadžimanov Band i DJ Miloš Radoš.

Fondacija se ovim putem zahvaljuje svim donatorima i prijateljima na velikom srcu i uspešnoj saradnji, u nadi da će broj dece kojoj pomaže, iz godine u godinu sve biti veći.

Foto: Marko Edge

Pin It on Pinterest