Drugi vikend maja je ostao obeležen dobrom atmosferom, muzikom i sportskim duhom na terenima OK i KK “Partizan” (Tvrdjava Kalemegdan), jer je Udruženje “Humanijada” organizovalo celodnevnu humanitarnu manifestaciju u okviru projekta “Humanijada 2016”, a sve u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za bolesnu decu.

Projekat Udruženja su podržale mnoge javne ličnosti, samim prisustvom, ali i učešćem na turniru u basketu i odbojci. Savo Milošević, Nikola Rađen, Vladimir Vuksanović, Ognjen Kajganić, Milutin Folić, Andrej Kulundžić, Bogdan Obradović, Boško Ćirković, ali i mnogi drugi su ulepšali ovaj dan i uveličali ga svojim dolaskom na sportske terene!

Tokom čitavog dana mediji su izveštavali o ovom sjajnom projektu mladih ljudi, studenata Univerziteta u Beogradu i time potpomogli ostvarenju cilja Udruženja, podizanju svesti ljudi o tome koliko je lako, a važno biti human!

Udruženje “Humnijada” prikupilo je od 846.492,00 RSD, a ovaj novac je uplaćen na račun fondacije “Podrži život”, za lečenje naše dece.

Ovim putem se fondacija “Podrži život” zahvaljuje Udruženju “Humanijada” i svim posetiocima, koji su pomogli da se našoj deci što pre vrati osmeh na lice!

 

 

Pin It on Pinterest