Regionalna izložba slika “ Star(t)leta“ akademskog slikara Mladena Djurovića u organizaciji agencijaMODERATOR i VIZUELNO će biti predstavljena javnosti u periodu od 10.06 -10.07.2015. godine u Muzeju vazduhoplovstva u okviru Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Osim glavne postavke u okviru izložbe “ Star(t)leta “, svoje radove će predstaviti pokret mladih dizajneraYOUNG BALKANS koji će mini izložbom i instalacijama dati svoje vidjenje glavne teme izložbe. S obzirom na to da je izložba humanitarnog karaktera, u okviru posebne celine humanitarna fondacija PODRŽI ŽIVOT će predstaviti izložbu fotografija Darka Nikolića, reditelja I fotografa, čije fotografije će moći da se kupe po ceni od 5000 dinara. Kompletan iznos od prodaje fotografija će biti uplaćen u humanitarne svrhe fondaciji “Podrži Život“. Turistička organizacija Beograda će posetiocima predstaviti  dešavanja u Beogradu  tokom leta.

Svi zainteresovani posetioci se mogu informisati o izložbi  preko oficijelnog sajta www.izlozba-slika.com a ulaznice se mogu nabaviti preko sajta Eventima, www.eventim.rs. Posetioci izložbe pomoć bolesnoj deci mogu poslati sms porukom preko broja humanitarnog fonda PODRŽI ŽIVOT  5757 ili im mogu pomoći kupovinom posebne majice  čiji će kompletan iznos od prodaje biti uplaćen u humanitarne svrhe fondaciji na kraju izložbe.

Pin It on Pinterest