Pozivamo vas na humanitarnu žurku fondacije „Podrži Život“ u petak 13.03.2015. godine u 21h, u klubu „Sugar&Spice“ (hotel Jugoslavija).

Fondacija „Podrži Život“ proslaviće godišnjicu postojanja, gde će ukratko predstaviti svoj rad, prikazati video klipove o izlečenoj deci i najaviti nove projekte.
Svoju humanost pokazale su mnoge poznate ličnosti, a ovom prilikom neke od njih ćemo imenovati u ambasadore fondacije „Podrži Život“ (Bojana Stamenov, Nikola Đuričko, Ivana Španović, Luna Lu, Nina Janković…).
Takođe će premijerno biti emitovan spot za himnu fondacije, u kom su se pojavili Skaj Vikler, Olja Bećković, Zoran Kesić, Vasil Hadžimanov, Miloš Biković, Vukašin Marković, Slavko Štimac, Voja Brajović, Đus i mnogi drugi.
Te večeri započećemo seriju humanitarnih žurki, koje će se održavati u klubu „Sugar&Spice“. Svakog petka poznate ličnosti naći će se u ulozi DJ-a, na taj način zabavljati prisutne i prikupljati humanitarnu pomoć.

Ulaz na žurku se neće naplaćivati, ali će svako na ulazu u klub morati da pokaže SMS poruku koju je poslao na humanitarni broj 5757 i na taj način donirao 100 dinara bolesnoj deci.

 

Fotografije sa konferencije za novinare povodom humanitarne žurke možete videti u našoj galeriji.

Pin It on Pinterest