Kompanija GOMEX je u okviru ovogodišnjih Dana piva organizovala humanitarni Family Day u utorak, 29. avgusta. Na glavnom gradskom trgu u Zrenjaninu bili su postavljeni paviljoni uz lep i zanimljiv sadržaj za posetioce.

U okviru GOMEX Family Day priređena je prodajna izložba fotografija na otvorenom „Naša priča o prirodi“ ,višestruko nagrađivnih majstora fotografije, Predraga Kostina i Danila Đekovića. Pod paviljonima, Frizerski studio „Vasiljev“ radio je šišanje i feniranje kose, studio lepote „Professional Beauty“ ponudio je tehnike ulepšavanja, lakiranja noktiju i ukrašavanja po licu i telu, dok je caffe bar „Bašta Mala“ promovisala zdrave napitke od voća i povrća. Sve navedene aktivnosti pod paviljonima posetioci su mogli da plate po simboličnim cenama. Celokupan prihod namenjen je bolesnoj deci Fondacije „Podrži žvot“.

Drugi segment GOMEX Family Day-a bio je treći po redu Mini Soundlovers, dečiji karaoke festival. Na ovom jedinstvenom muzičkom događaju bilo je prilike da se čuju mali pevači i pevačice dok izvode numere njihovih omiljenih muzičkih idola. Težak zadatak da izabere najboljeg među prijavljenim takmičarima imao je stručni žiri na čijem čelu je bila Bojana Stamenov, predstavnica Srbije na Eurosongu 2015. godine i ambasadorka Fondacije “Podrži život”. Na kraju, pobednik trećeg „Mini Soundlovers“ dečijeg festivala otišao je kući bogatiji za pehar i novi Highwaygangster trotinet, glavnom nagradom koju je obezbedila naša kompanija, dok su svi mali umetnici dobili poklon pakete GOMEX-a kao i pevačke diplome. Sa posetiocima GOMEX Family Day-a družili su se i maskote Angry Birds, Ledena kraljica kao i muzička trupa UV Dance i drugi.

Fondacija se ovim putem zahvaljuje svima koji su bili deo ove humanitarne manifestacije!

 

Pin It on Pinterest