Dobrotvornu akciju kompanije Mozzart, „Humanitarni tiket u podne“, podržao jedan od naših najboljih košarkaša, Predrag Saša Danilović. U ovoj akciji, Danilović je odlučio da zagarantovanih 30.000,00RSD usmeri za decu Fondacije „Podrži život“.

Menadžment kompanije „Mozzart“ je odlučio da ovaj mesec proglasi za “Decembar, mesec humanosti”. Poznate ličnosti, decembarski učesnici “Humanitarnog tiketa u podne” kao ulog, umesto sjajnih 10.000,00RSD imaće fantastičnih 30.000,00RSD. Poznati sportisti, treneri, glumci, novinari, muzičari, pokušaće da uvećaju pomenuti ulog i da značajno veće cifre usmere, a kompanija „Mozzart“, kao i dosad, donira taj novac. Ukoliko humanitarni tiket ne bude dobitan, ova kompanija će svakog dana donirati po 30.000,00RSD kao zagarantovani iznos!
Ukoliko ne prođe ni jedan plemeniti listić tokom decembra, što je malo verovatno, ova društveno odgovorna kompanija će na razne adrese ipak donirati, samo u decembru, fenomenalnih 930.000,00RSD.
Fondacija se od srca zahvaljuje kompaniji “Mozzart”, kao i košarkašu Predragu Daniloviću, na još jednom divnom gestu, koji će mnogo značiti bolesnoj deci o kojoj brinemo.

Pin It on Pinterest