Voja Brajović se prošlog vikenda rado odazvao pozivu i tipovao u humanitarne svrhe u akciji „Humanitarni tiket u podne“, koju realizuje kompanija Mozzart. Legenda srpskog glumišta bio je uspešan u prognoziranju sportskih rezultata, a osvojena sredstva (22.020.00 dinara) namenio je Fondaciji „Podrži život“, koju i sam pomaže. Donacijom fondaciji koju vodi njegov kolega Sergej Trifunović, Voja Brajović je obradovao najmlađe članove našeg društva, kojima je pomoć potrebna za lečenje i medicinsko zbrinjavanje.

Voja Brajović u akciji kompanije Mozzart, pokazao je da se osim u glumu, odlično razume i u fudbal. Kombinujući italijanski, nemački i engleski fudbal, igre na golove i duplu šansu, poznati glumac je tipovao na „sigurice”, svestan plemenitosti akcije čiji je osnovni cilj pomoć socijalno ugroženim organizacijama i udruženjima.

Kompanija Mozzart je akciju „Humanitarni tiket u podne“ pokrenula u junu ove godine, za vreme održavanja Evropskog prvenstva u fudbalu, i do sada ju je podržalo više od sto poznatih ličnosti iz različitih sfera društva. Prikupljeno je gotovo 1.700.000,00 dinara koji su donirani organizacijama, institucijama ili pojedincima po izboru učesnika. Prognoze poznatih ličnosti mogu se videti svaki dan, tačno u podne, na portalu www.mozzartsport.com

Humanitarna akcija kompanije Mozzart do sada je usrećila mnoga udruženja, organizacije i pojedince širom Srbije, a organizatori veruju da će se trend uspešnog tipovanja nastaviti i da će u narednom periodu biti realizovano još dobitaka namenjenih onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Pin It on Pinterest