Mihajlo Todorović rođen je 14.10.2008. godine, u Kragujevcu.

Boluje od cerebralne paralize kvadriplegije.

On je prvo dete iz kontrolisane blizanačke trudnoće. Rođen je u sedmom mesecu, te je proveo duži vremenski period u inkubatoru, što je prouzrokovalo problem sa vidom. Neposredno po rođenju dijagnostikovana mu je cerebralna paraliza kvadriplegija.

Do sada je redovno išao na pedijatrijske preglede i rehabilitacione tretmane, rađene su mu korekcije tetiva, a u SAD-u mu je urađena selektivna dorzalna rizotomija.

Fondacija je do sada finansirala rehabilitacione tretmane za Mihajla, u Rehabilitacionom centru “Renona” (Slovačka), čija cena je iznosila 3.340,00EUR.

Sada je neophodno da se na dečijoj klinici “ST. Louis” u Misuriju (SAD), Mihajlo podvrgne operaciji tetiva kolena i zadnje lože, jer su mu tetive usled rasta skraćene.

Cena ove operacije iznosi 10.115,00$.

Fondacija je, usled suficita u svom budžetu uplatila 10.115,00$ za operaciju tetiva kolena i zadnje lože.

Pozivamo sve roditelje čija deca imaju potrebu za lečenjem da nam se obrate na e-mail: sekretar@podrzizivot.com i da nam dostave molbu, kompletnu lekarsku dokumentaciju deteta i predračun iz ustanove u kojoj je lečenje planirano.

Takođe, pozivamo vas da nastavite da šaljete SMS poruke (100 RSD) na broj 5757 i vršite uplate na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876, otvoren kod Komercijalne banke.

Pin It on Pinterest