Rođen je 03.09.2001. godine u Užicu.

Milan ima teži oblik poremećaja iz spektra autizma, sa bihejvioralnom kontrolom, bez mogućnosti kontrole sfinktera.

On takođe ima problem sa kretanjem, jer su mu tetive zategnute, što uzrokuje povijenost donjih ekstremiteta i problem sa gastro – digestivnim traktom, što uzrokuje slab apetit i potrebu za korišćenjem pelena.

Do sada je bio četiri puta na terapijama u Rusiji i jednoj terapiji matičnim ćelijama u Beču. Koristi suplemente vitaminskog karaktera.

Kako mu je prvi tretman matičnim ćelijama u Beču omogućio da sa sredinom uspostavlja bolju komunikaciju i sastavlja veći broj reči, bude kooperativniji, uspostavlja bolju kontrolu sfinktera i ima kvalitetniji san, lekari su savetovali da se tretman matičnim ćelijama u Beču ponovi.

Usled suficita u budžetu, Fondacija „Podrži život“ je uplatila iznos od 9.500,00 EUR za navedeni tretman matičnim ćelijama u Beču za Milana Rabrenovića.

Pozivamo sve roditelje čija deca imaju potrebu za lečenjem da nam se obrate preko e-maila: sekretar@podrzizivot.com i dostave nam molbu, kompletnu medicinsku dokumentaciju deteta i predračun iz ustanove u kojoj je lečenje predviđeno.

Takođe Vas pozivamo da šaljete SMS poruke na 5757 (cena poruke je 100,00 RSD) i donirate sredstva na dinarski račun 205-999-98 i devizni račun broj 0070800039876, otvoreni kod Komercijalne banke.

Pin It on Pinterest