U Beogradu je u subotu, 20. oktobra, održano 8. regionalno okupljanje navijača Liverpula, u organizaciji OLSC Serbia – zvaničnog fan kluba navijača iz Srbije.

Ovom tradicionalnom događaju, koji je ovom prilikom održan u Dogma Brewery & Tap Roomu, kao i uvek do sada, prisustvovalo je više stotina navijača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije, uz predstavnike navijačkih klubova i iz Rumunije, Bugarske, Mađarske i Grčke.

Uvertira pred okupljanje je bio mini fudbalski turnir na kome su igrali predstavnici svih zemalja regiona, posle čega su se svi skupili da zajedno isprate duel Liverpula sa Hadersfildom u okviru devetog kola Premijer lige, koje su ’crveni’ dobili rezultatom 1-0.

Kao i sva dosadašnja okupljanja i ovo je imalo humanitarni karakter, gde su svi posetioci kupovinom lozova mogli da učestvuju u nagradnoj igri i pomognu organizaciji „Podrži život“. Ukupno je prikupljeno 68.980,00 RSD. Dodeljene su brojne vredne nagrade, od kojih je svakako najvrednija bila dres sa potpisima igrača Liverpula.

Ova lepa tradicionalna druženja krenula su u aprilu 2013. godine, kada je održano prvo okupljanje u Sarajevu. Posle toga, domaćini okupljanjima bili su Zrenjanin, Skoplje, Kotor, Ljubljana, Zagreb i ponovo Sarajevo.
Sledeće, deveto po redu regionalno okupljanje navijača Liverpula, biće održano u Makedoniji tokom 2019. godine.

Fondacija se zahvaljuje svima koji su bili deo ove manifestacije.

Pin It on Pinterest