U organizaciji izdavačke kuće Laguna i knjižarskog lanca Delfi u petak, 12. decembra od 17 sati do ponoći biće organizovana jedanaesta tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ koja će biti u znaku broja 5757. Manifestacija „Noć knjige“ ima regionalni karakter, a svojom masovnoću i atraktivnim programom pomera granice.

Organizatori manifestacije „Noć knjige“, izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi i fondacija „Podrži život“ na čelu sa glumcem Sergejem Trifunovićem, odlučili su da ovogodišnja manifestacija bude u znaku humanitarnog broja 5757 na koji svako može poslati SMS (tarifira se sa 100 dinara) i tako dati svoj mali doprinos.

Laguna uspešno posluje već 16 godina i svoju reputaciju lidera u izdavaštvu gradi na proverenim vrednostima, kojima je dosledna od samog osnivanja. Tokom dugogodišnjeg poslovanja interesi izdavačke kuće su neraskidivo isprepleteni sa interesima ljudi i zajednice u kojoj Laguna posluje. Poverenje koje Laguna uživa plod je iskrenog i doslednog angažovanja na implementaciji proverenih vrednosti u koje i sama duboko veruje, a fondacija „Podrži život“ još u martu mesecu stala je na stranu bolesne dece i odlučila da pokrene humanitarne akcije za lečenje dece i omladine, kojima je hitno potrebna pomoć.

Pored sportske legende Žarka Paspalja, u Upravnom odboru fondacije „Podrži život“ nalazi se i Lagunin autor Svetislav Basara.

Donesite pravu odluku, pomozite deci kojoj je pomoć potrebna i 12. decembra budite budni uz knjigu!

www.laguna.rs

Pin It on Pinterest