Na poziv rukovodstva klinike „Acibadem“, članovi Fondacije „Podrži život“ posetili su Istanbul.

S obzirom na to da uspešna saradnja datira već dugi niz godina, rešili smo da naše poslovanje podignemo na viši nivo, u vidu partnerstva.

Imajući u vidu humani karakter našeg rada, klinika „Acibadem“ je odlučila da svim pacijentima, čije lečenje finansira Fondacija „Podrži život“, obezbedi 30% popusta, što je definisano ugovorom o poslovno – tehničkoj saradnji.

Tokom posete, Katarina Danojlić i Ratomir Antonović imali su priliku da posete sva odeljenja klinike gde se leče naša deca, da se upoznaju sa eminentnim lekarima i uvere se u visok kvalitet i standarde koje „Acibadem“ nudi i pruža.

Tom prilikom, predstavnici Fondacije su posetili dva pacijenta Anđelu Janković, koja se uspešno leči od tumora na mozgu i Bogdana Gicovića, koji se leči od tumora na maloj karlici. U razgovoru sa njima, njihovim roditeljima i lekarima, dobili su informacije o toku njihovog lečenja i trenutnom zdravstvenom stanju.

Ovim putem se Fondacija zahvaljuje na predivnom gostoprimstvu, u veri da će naša uspešna saradnja u nastupajućem periodu biti još bolja.

Pin It on Pinterest