Rođen je 19.03.2008. godine u Valjevu.
Do šestog meseca života Mihajlo je rastao kao normalna beba. Kada je trebalo da počne da puzi, roditelji su primetili da je ta pojava izostala. Po dolasku u Beograd, lekari dijagnoziraju cerebralnu paralizu – opštu hipotomiju.

Sa godinu dana, jasno se videlo da Mihajlo zaostaje u razvoju. Sa tri godine, roditeljiteljima saopštavaju da dete nikada neće moći da ostvari napredak u razvoju. Nakon toga pronalaze kliniku u Dizeldorfu (Nemačka), gde Mihajlo kreće na operacije matičnim ćelijama 2010. godine.

Mihajlo je bio na šest operacija matičnim ćelijama i napredak je vidljiv. Pored toga sedam puta je bio u hiperbaričnoj komori, sedam puta na terapijama u Atomskoj banji, dva puta u Banji Igalo i tri puta u rehabilitacionom centru “Renona” u Slovačkoj.

Mihajlo sada govori čita, može da se osloni na noge i pohađa školsku nastavu.
Kako bi njegov napredak bio još veći, predstoje mu nove terapije u “Vukov centru” u Novom Sadu. Za ovu rehabilitaciju neophodno je prikupiti 96.000,00 RSD.

Pomozimo Mihajlu Grbiću slanjem SMS poruke (potrebno je uneti proizvoljni karakter) na 5757 (100 dinara) i uplatama na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

Pin It on Pinterest