Svako dete za svoj DIVAN DAN očekuje da njegov rođendan bude NAJBOLjI, poseban i pomalo ŠAŠAV!!! Ako želite da prisustvujete takvom Rođendanu, onda je potrebno da na vreme obezbedite svoje mesto.

Uskoro se bliži Najšašaviji Rođendan. Slavimo ŠAŠAVKOV Rođendan !!!
Klovn ŠAŠAVKO Vas poziva da 23.novembra 2016.g. dođete u najveću igraonicu kod nas, u Igraonicu DREAMLAND i svi zajedno proslavimo njegov Rođendan.
Igraonica se nalazi na drugom spratu TC Stadion i prostire se na čak 2000 kvadrata. Nije slučajno izabrana baš ova igraonica za proslavu ŠAŠVKOVOG Rođendana. Cilj nam je da napravimo što veću žurku, jer sav prihod koji budemo sakupili će ići u humanitarne svrhe.
ŠAŠAVKOV rođendan je izabran za ovu manifestaciju iz razloga što je upravo on taj koji uveseljava mališane na njihovim rođendanima, te je sigurno da će mnogi drugari doći i na njegov rođendan. Pošto je ŠAŠAVKO jedno odraslo dete njemu pokloni nisu potrebni,  već je umesto poklona poželjno donirati sredstva koja će otići u humanitarne svrhe.

 

Pokušaćemo na sledeće načine da prikupimo sredstva:

• ulaznica (obavezno je plaćanje ulaznice )
• iscrtavanje lica (dobrovoljni prilog – kutije)
• modeliranje balona (dobrovoljni prilog – kutije)
• itzložba kreativnih radova (dobrovoljni prilog – kutije)

Priredili smo i bogat program za posetioce.
Učestvuju:
18.15 – Calypso–škola plesa – manifestaciju će otvoriti naši novi članovi ŠAŠAVE Družine Petar Pan (Ognjen Dimovski) i Zvoncica (Milica Stanković) inači instruktori plesa u Plesnoj školi Calypso, njima ce se preidružiti njihove kolega instruktori iz škole
18.30 – UV DANCE –škola plesa – predstaviće se plesna Škola UV Dance. Nastupiće Roboti sa svojom tačkom i svojim svetlećim kostimima a nakon njih i plesacie sa ogromnim svetlećim krilima
18.50 – HAOS Animatori – novajlije na našoj sceni koji oduševljavaju našu publiku svojom energijom i umećem. Oni će se predstaviti sa svojom tačkom Led Show. Koristeći LED štapove i Hoop oni će pokazati šta sve mogu svetlosni zraci dok ih oni vešto vrte i ostavljaju najlepše tragove koje ćemo pamtiti dugo.
19.15 – Mađioničar
19.50 – Predstava Frozen – Rođendanski poklon
20.30 – Rođendanska torta

Sva prikupljena sredstva biće prosleđena Fondaciji “Podrži život” za lečenje bolesne dece.

Pin It on Pinterest