Udruženje teniskih rekreativaca”Rekreativo”, u saradnji sa partnerima i fondacija za pomoć najmlađima – Podrži Život organizuju turnir “Podrži Život 2015” predstojećeg vikenda (25/26 april).

Na turniru će učešće uzeti oko šezdeset teniskih rekreativaca iz Beograda, a u sklopu turnira zakazan je i revijalani meč (nedelja u 15h), u kome će rekete ukrstiti bivši odbojkaški reprezentativac Andrija Gerić i glumac i TV voditelj Ivan Tomić, dok će specijalni gost turnira biti glumac i predsednik Upravnog odbora fondacije Podrži Život – Sergej Trifunović.

Za takmičare, gledaoce, organizatore i prijatelje “Rekreativa” obezbeđen je edukativno-zabavan program na terenima TK Privilege na Košutnjaku, uz “obavezu” da svi prisutni “plate ulaznicu” slanjem SMS poruke na 5757, čime će donirati 100 dinara za dvadosetomesečnog Lazara Majstorovića, koji boluje od tumora na malom mozgu i za njegovo lečenje u Francuskoj potrebno je 184.000 evra.

Sve informacije zainteresovani takmičari i posetioci mogu dobiti na sajtu www.tenisrekreativo.com, preko FB stranice (Rekreativo) ili na telefon 064 222 46 49.

Bojan Đorđević predsednik udruženja teniskih rekreativaca „Rekreativo“ i Katarina Danojlić PR fondacije Podrži Život najavili su događaj i jutarnjem programu televizije Studio B.

Pin It on Pinterest