Viktor Miletić rođen je 12.12.2010. godine, u Beogradu.

Boluje od cerebralne paralize.

Kako se njegovo zdravstveno stanje ne bi pogoršalo, potrebno je da redovno odlazi na fizikalne terapije, hipoterapije i individualne časove plivanja.

Njegov najveći problem je uspostavljanje ravnozeže, pažnje i koncentracije, kao i kretanje.

Od četvrtog meseca života ide na terapije, bio je podvrgnut selektivnoj dorzalnoj rizotomiji, ortopedskoj operaciji i produžavanju tetiva.

Predstoji mu robotska asistirana terapija za gornje i donje ekstremitete, fizikalna terapija i neurorehabilitacija u Poliklinici “Glavić”, u Zagrebu, u trajanju od 12. nedelja.

Fondacija je, usled suficita u svom budžetu uplatila 29.969,63 EUR, za navedene terapije i smeštaj za Viktora i jednog roditelja.

Pozivamo sve roditelje čija deca imaju potrebu za lečenjem da nam se obrate na e-mail: sekretar@podrzizivot.com i da nam dostave molbu, kompletnu lekarsku dokumentaciju deteta i predračun iz ustanove u kojoj je lečenje planirano.

Takođe, pozivamo vas da nastavite da šaljete SMS poruke (100 RSD) na broj 5757 i vršite uplate na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876, otvoren kod Komercijalne banke.

Pin It on Pinterest