Bogdana Mladenović je rođena 03.12.2010. godine u Nišu.

Bogdana je rođena prirodnim putem nakon termina porođaja, sa naknadno uspostavljenom respiracijom i sa učestalim konvulzivnim krizama. Dijagnostikovana joj je cerebralna paraliza. Ona se otežano kreće i otežano govori.

Do sada je Bogdana lečena u Banji Koviljači, Kliničkom centru u Nišu i Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Beogradu.

U cilju poboljšanja Bogdaninog zdravstvenog stanja, potrebno je da uradi analizu hoda i tretman botoks injekcijama u klinici „Acibadem“ u Istanbulu. Cena ovog tretmana iznosi 3.270,00 EUR. Kako Bogdanini roditelji nisu u mogućnosti da obezbede ovaj iznos, obratili su se Fondaciji „Podrži život“ za pomoć.

Fondacija je, usled suficita u svom budžetu uplatila 3.270,00 EUR za tretmane. 

Pozivamo sve roditelje čija deca imaju potrebu za lečenjem da nam se obrate na e-mail: sekretar@podrzizivot.com i da nam dostave molbu, kompletnu lekarsku dokumentaciju deteta i predračun iz ustanove u kojoj je lečenje planirano. 

Takođe, pozivamo vas da nastavite da šaljete SMS poruke (100 RSD) na broj 5757 i vršite uplate na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876, otvoren kod Komercijalne banke.

Pin It on Pinterest