Kompanija Marbo, koja posluje u okviru PepsiCa i fondacija “Podrži život” pokrenuli su zajedničku višemesečnu humanitarnu kampanju “Chipsy Domaćinski za prave stvari”.

Tokom trajanja akcije „Chipsy Domaćinski za prave stvari“ od svakog kupljenog Chipsy Domaćinskog proizvoda deo novca će biti izdvojen za fondaciju. Prodajom kesica od svakog proizvoda od 60g doniraće se 1 rsd, a kupovinom velikog pakovanja 2 rsd.

„Veliko nam je zadovoljstvo da pružimo podršku timu humanih i upornih ljudi na samom početku osnivanja fondacije Podrži život i njihovoj borbi za one kojima je pomoć zaista neophodna. Kompanija Marbo, članica PepsiCo grupe, koja je jedan od vodećih svetskih proizvođača hrane i pića, posebnu pažnju posvećuje svom konceptu – „poslovanje sa svrhom“ čiji su najvažniji elementi: posvećenost ljudima, talentima i održivosti životne sredine kroz ulaganje u zdraviju budućnost. Za nas odgovorno poslovanje podrazumeva i pružanje pomoći i podršku životu, što je cilj ove fondacije.“ – izjavila je Dunja Ivanović, direktor marketinga za Zapadni Balkan.

Pin It on Pinterest