Organizacija “FON-ov centar za razvoj karijere“ je i ove godine uspela da pokaže da je pružanje pomoći, onima kojima je ona najpotrebnija, najvažniji zadatak svih nas.

U martu mesecu održan je festival marketinga “FONklame”, na kome je, pored cilja da se studenti upoznaju sa najvažnijim temama iz oblasti marketinga, cilj bio prikupiti sredstva za fondaciju “Podrži život“ i bolesnu decu.

Veliko svečano otvaranje “FONklama“, 14. marta 2016. godine, privuklo je dvestapedeset gledalaca, koji su, kupovinom karte, donirali novac fondaciji.  Na kraju večeri, stand-up komičar Filip Ugrenović na zanimljiv način je podsetio sve prisutne da pošalju poruku na broj 5757 i tako doniraju 100 dinara našoj deci.

Čak šesto ljudi koji su prisustvovali zabavnom, edukativnom i takmičarskom delu, ali i velikoj žurki zatvaranja, doprinelo je da “FON-ov centar za razvoj karijere“ donira 77.000,00 dinara za pomoć mališanima koji vode svoju najvažniju bitku.

Fondacija “Podrži život” se zahvaljuje organizatorima, učesnicima i posetiocima ove manifestacije zato što su pomogli u borbi da naša deca što pre ozdrave.

 

Pin It on Pinterest