Pozivamo vas na radionicu, namenjenu ženama od 18 do 80 (plus, minus) godina, čiji je lajtmotiv povratak u raj, kao veliko isceljenje od milenijumske priče o Evinom grehu i prognanstvu iz raja, koja nam je oduzimala samopoštovanje i držala našu žensku moć, životnu radost i inspiraciju u zatvoru. Kako je ženska duhovnost duboko ukorenjena u telo i prirodu, ponovno povezivanje sa boginjom ćemo otpočeti preko rada sa telom: aktiviraćemo čula, energetske centre i kanale uz pokret, ples, muziku, glas i vizualizaciju. To će biti uvod u vođenu meditaciju u kojoj ćemo putovati do boginje, povezati se sa njenim iskonskim ženskim moćima, potražiti izgubljene ključeve raja i iskusiti kako život može da izgleda kada u potpunosti volimo i opunomoćimo sve delove sebe.

Voditeljka radionice Dr Izabela Huber (www.izabelahuber.com, Facebook page: Neurokoučing i terapija) je klinički psiholog, life coach i plesni terapeut. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na integraciji proverenih metoda ličnog razvoja iz različitih tradicija (psihoterapija, meditacija, energetski rad…) sa novim saznanjima neuronauke.

Radionica će se održati u nedelju, 23. aprila u 17h u Pole Dance Fitness-u (Kneza Miloša 10). Učešće u radionici je besplatno, ali se učesnicama daje mogućnost donacije u visini od 500 dinara, koje će biti uplaćene deci Fondacije “Podrži život”.

Informacije i prijave na telefon: 0637401586 ili mejl: izabelahuber@gmx.at
https://www.facebook.com/events/1893779627544312/

Pin It on Pinterest