Kompanija „Mozzart“ još jednom je pokazala društvenu odgovornost, sa visokim stepenom empatije prema bolesnoj deci.

U akciji “Humanitarni tiket u podne” učestvovala je naša zlatna devojka, tekvondo reprezentativka Milica Mandić i pogodila dobitnu kombinaciju vrednu 105.700,00 RSD, koju je usmerila na adresu fondacije „Podrži život“.

Milica je poverovala u pobedu Metalca na gostovanju Radničkom u Kragujevcu, na stadionu Čika Dača, pa je rezultat (0:1), namaknut Dokićevom kopačkom u 88. minutu utakmice, bio dovoljan da zaokružimo tip, nagrađen kvotom 2,20…

Prva liga Srbije, bila je dakle presudna, ali pomenimo i ostale mečeve. Naime, Milica Mandić je odigrala i dve igre na golove. Pošto su Kork Siti i Bohemians igrali (3:0), zaokružena je i kvota 1,45, na igru koja je predviđala 2-4 gola na meču. Drugi susret s tipovanjem UG 2-3, na kvotu 1,95, režirali su Ueska i Hihon, a krajnjih (0:2), dostignutih u Španiji, bilo je upravo ono što se čekalo.

Naša plemenita kladilačko – humanitarna heroina odigrala je i jednu MOZZART kombinaciju. Tipovala je X2&2+ na meč francuskih drugoligaša, Brest – Nim, i pogodila. Konačnih (0:2), što je zaokružilo tiket, kvotom 1,70!

Poslednji dobitak Milice Mandić od 105.700,00 RSD biće preusmeren na lečenje Petre Petrović (koja boluje od tumora na nadbubrežnoj žlezdi), i čeka hemoterapiju u Turskoj. Ukupan iznos koji je potreban za Petrino lečenje je između 200.000,00 i 300.000,00 EUR.

Akcija „Humanitarni tiket u podne“, do sada je donela Fondaciji 337.966,00 RSD, a u njoj su tipovali prijatelji i ambasadori Fondacije i to Peđa Danilović, Marko Stevanović, Voja Brajović, Vojin Ćetković i Milica Mandić.

Zahvalni smo Milici Mandić, kao i kompaniji „Mozzart“ koja pored akcije „Humanitarni tiket u podne“, na mesečnom nivou je redovni donator Fondaciji „Podrži život“. Nadamo se da će se ovakva uspešna saradnja nastaviti i u predstojećem periodu, na obostrano zadovoljstvo, a u korist naših mališana.

Pin It on Pinterest