U četvrtak, 9. maja održana je druga po redu humanitarna rok žurka pod nazivom “Sava Roka! Vol.2” u gimnaziji “Sveti Sava” u Beogradu.

Usled loših vremenskih uslova žurka je održana unutar škole, ali to ni malo nije uticalo na atmosferu koja je bila paklena tokom cele žurke! Žurka je počela u 19:30 velikim hitom grupe ZZ Top “Give me all your loving”. Ljudi su polako pristizali, a u 19:45 stiže i Srdjan Gojković Gile, koji je dočekan ogromnim ovacijama. Za vreme Giletovog nastupa mogle su se čuti pesme poput “Brown Sugar” od Rolling Stones-a i “Come And Get Your Love” od Redbone-a. Kada je atmosfera već bila uzavrela, na red je došao DJ Matinee, koji je svoj nastup započeo jednom od najpoznatijih pesama EKV-a, “Ti si sav moj bol”. Svi su jednoglasno pevali. Ostakak njegovog nastupa su obeležili veliki hitovi domaćeg i stranog Novog Talasa.

Organizatori su nam sa velikom radošću preneli informaciju da su ove godine uspeli da skupe duplo veću sumu novca nego prošle godine (80.340,00RSD), što im je i bio cilj. Sav prihod doniran je fondaciji “Podrži život”.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su bili deo ove manifestacije.

Pin It on Pinterest