Humanitarna modna revija „Kjarin san“ u saradnji sa fondacijom „Podrži život“ održaće se 18. maja 2016. godine u Mikser House-u u 20h.

Modni studio “Kjara” postoji već dvanaest godina i brend je jedinstvene estetike. Od samog početka ovaj studio privlači pažnju svojim originalno/smelim i romantično/ženstvenim stilom. Autorsko-dizajnerski tim čine majka i ćerka, Jasmina Aleksić Stanković i Maša Stanković.

Naziv “Kjarin san” inspirisan je lepotom stvaranja i spajanja kroz različite epohe i povezivanja generacija, sa ciljem da se ostvare snovi porodica obolele dece zahvaljujući ovom projektu.

Pored kreacija dizajnerskog tima Jasmina Aleksić-Stanković i Maša Stanković, originalne scenografije i nastupa mladog pevača Vlada Rozenvajna kojim će revija biti otvorena, ovaj humanitarni događaj poseban je i zbog toga što će modnom pistom prošetati veličanstvene dame domaće scene među kojima su Nevena Ristić, Hana Selimović, Mina Lazarević, Paulina Manov,Danica Maksimović,Nela Mihajlović, Milena Pavlović , Iva Štrljić, Anita Mančić, pevačice Lena Kovačević i Maja Volk sa njenom ćerkom Milenom Živković.

Voditelj večeri će biti novinarka Adriana Čortan.

Ulaznica na reviju će biti sms poruka na 5757, kojom donirate 100 dinara bolesnoj deci.

Pin It on Pinterest