Nakon novogodišnje akcije #PODRŽI ŽIVOT. PODRŽI OSMEH tokom koje je podeljeno više od 600 poklona za decu iz Svratišta i Zvečanske, Knjižare Papirna krila i fondacija Podrži život, svojom saradnjom nastavljaju pogled ka mališanima.

Ambasadori fondacije PODRŽI ŽIVOT, Una Senić i Uroš Ćertić. će svojim prisustvom 14. februara u terminu od 17 do 18 časova, u knjižari Akademija – PAPIRNA KRILA u Knez Mihajlovoj 35, uveličati zatvaranje dela akcije PODRŽI ŽIVOT-PODRŽI KNJIGE, u kojoj smo do sada prikupili više od 5.000 knjiga i poruka. Unu i Uroša ćete sresti na kasi, a ceo promet u periodu njihovog prisustva će biti uplaćen na račun fondacije PODRŽI ŽIVOT.

Svaki kupac knjige, imaće mogućnost da pokloni još jednu knjigu sa porukom, namenjenu deci na pedijatrijama. Knjige i poruke deci će biti dostavljene pedijatrijama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Požarevcu i Pirotu do kraja februara.

Tokom celog meseca u svim KNJIŽARAMA PAPIRNA KRILA se nastavlja prikupljanje novčanih sredstava – DINAR ZA ŽIVOT, gde će dinar od svake prodate knjige biti izdvojen za lečenje najmlađih. Budite i vi deo naše priče, jer su životni otkucaji najvredniji!

Pin It on Pinterest