Humanitarne VIP karaoke u novobeogradskom Immo outlet centru protekle su u znaku sjajne zabave koju su priredile poznate ličnosti. Nagradu od 50.000 dinara na kraju su dogovorom podelili glumica Katarina Gojković i novinar Aleksandar Jovanović, i namenili je fondaciji za pomoć deci „Podrži život“

Dva sata dobre zabave i pozitivne energije otkrilo je sve glasovne (ne)mogućnosti poznatih lica, ali to je samo doprinelo pozitivnoj atmosferi, uz humanitarni aspekt čitave akcije.

Bend „Kao kao“ je odličnom svirkom uživo pratio sve učesnike, a povremeno i pomagao pratećim vokalima kad neko od takmičara, kako se moderno kaže, zabaguje.

U humanitarnom takmičenju su, pored Katarine i Saleta, učestvovali i glumice Jelica Kovačević, Miljana Gavrilović i Iskra Brajović, voditeljka Dušica Jakovljević, pisac Ivana Kuzmanović, kao i glumci Ivan Tomić i Dragan Marinković Maca.

podrzi-zivot-karaoke

Žiri su takođe sačinjavala dobro poznata lica – pobednica prethodnog VIP karaoke festivala Katarina Lazarević, pevačica Mika Kostić, muzičar Filip Pat, pevač Boris Režak, kompozitor i producent Saša Mirosavljević Don, kao i specijalni gosti – portparol beogradske Hitne pomoći doktorka Nada Macura, bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović i poznati svetski violinista, prvak Briselske fiharmonije Hačatur Almazijan.

podrzi-zivot-karaoke

Veče je otvorila voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević koja je na šarmantan način otpevala „Danas sam luda“ Josipe Lisac i Viktorijinu „Barakudu“. 

podrzi-zivot-karaoke

Ivana Kuzmanović bila je sjajna u numerama „Girls Don’t Cry For Loui“ Vaja Kon Dios i „Čekala sam“ Jadranke Stojaković.

podrzi-zivot-karaoke

Saša Jovanović je definitvno bio šoumen večeri izvodeći „A i ti me iznevjeri“, klasik Bijelog dugmeta, i „Guzonjin sin“, veliki hit Zabranjenog pušenja.

podrzi-zivot-karaoke

Maca je, očekivano, salve smeha izazvao izvodeći Plavi orkestar („Bolje biti pijan, nego star“) i Riblju čorbu („Neću da ispadnem životinja“). 

podrzi-zivot-karaoke

Katarina Gojković je sve šarmirala takođe „Barakudom“, ali i pesmom Ambasadora „Dođi u 5 do 5“, pa je zasluženo stigla do „miroljubivog“ finala. 

podrzi-zivot-karaoke

Veoma ubedljiv je bio i glumac Ivan Tomić, koji je prvo pokazao da je odličan kao pevač u imitaciji Džoa Kokera u pesmi „Unchain My Hearth“ i a potom „Hajde da se volimo“ grupe Kerber, otpevao sa „dodatkom“ imitacije Dada Topića.

podrzi-zivot-karaoke

Vrckava Iskra Brajović savršeno je odglumila Jelenu Rozgu u pesmama „Bižuterija“ i „Solo igračica“.

podrzi-zivot-karaoke

Njena koleginica Jelica Kovačević takođe se oprobala kao Josipa Lisac u pesmi „Danas sam luda“, a potom je mlada Miljana gavrilović zablistala kao Tina Tarner, s pesmom „Simply The Best“.

podrzi-zivot-karaoke

Za kraj, Jelica, Iskra i Miljana priredile su pravi spektakl, zajedno otpevavši nezaboravni hit Dina Dvornika „Ti si mi u mislima“.

Program je, kao i obično vrcavo i duhovito, vodila MArina Kotevski.

podrzi-zivot-karaoke

U supefinalu pao je dogovor da se Katarina i Sale ne nadmeću, već da zajedno otpevaju pesmu „Živiš u oblacima, mala“ Zdravka Čolića, kao i da nagradu od 50.000 dinara zajedno doniraju humanitarnoj fondaciji „Podrži život“.

podrzi-zivot-karaoke

Izvor: Informer

Pin It on Pinterest