Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka, organizuje sedmi put za redom sportsku manifestaciju Rexona Dani Sporta 2016, koja će se održati 21. i 22. maja u Studentskom gradu.

Rexona Dani Sporta predstavljaju dvodnevnu manifestaciju sportsko-takmičarskog, zabavnog i humanitarnog karaktera. Učesnici će imati priliku da se oprobaju u više različitih sportskih disciplina, dok će svi oni koji nisu spremni da se takmiče i izađu na teren moći da se zabave u okviru posebnog dela koji smo pripremili za njih. Cilj projekta je promocija značaja zdravog života i sporta kao ključne aktivnosti koja će nam pomoći u prevazilaženju loših navika.

Svi posetioci će moći da pokažu humanost na delu, u okviru humanitarnog dela projekta, koji obuhvata prikupljanje finansijskih sredstava, koja će biti uplaćena na račun fondacije „Podrži život“. Posetioci će moći da uplate novac u humanitarne svrhe kako bi učestvovali u velikoj nagradnoj igri na samoj manifestaciji i na taj način će njihova humanost moći da bude nagrađena. Glavne nagrade će biti ulaznice za festivale „EXIT“ i „SeaDance“, a kao „utešne“ nagrade pripremljene su karte za bioskop, termini u teretanama i još mnogo toga.

Takođe, 22. maja, na zatvaranju manifestacije, prisustvovaće i poznate ličnosti. Upravo će oni takmičarima uručiti medalje a srećnim dobitnicima humanitarnog dela vaučere vrednih nagrada.

Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu estiem.org.rs ili putem mail-a uros.jeremic@estiem.org

www.facebook.com/danisporta/?fref=ts

Pin It on Pinterest