Vukašin Banjac rođen je 04.07.2015. godine u Novom Sadu.

Rođen je kao zdrava beba, u terminu i bez problema na porođaju. Prvi problemi nastaju nakon druge vakcinacije, kad se uočavaju prvi simptomi psiho-motorne retardacije. Dete ostaje na nivou deteta starosti mesec dana, bez mogućnosti govora, hodanja i samostalnog hranjenja.

Do sada je Vukašin išao na rehabilitaciju u „Vukov centru“ u Novom Sadu i pohađao je individualne fizioterapeutske tretmane.

Vukašinovi roditelji su se Fondaciji „Podrži život“ obratili sa molbom da se finansiraju tretmani u Edukativnom centru „Buzganović“ u Novom Sadu, koji obuhvataju defektološke, logopedske i tretmane masaže mišića lica, u cilju njihovog opuštanja i stvaranja mogućnosti samostalne ishrane i govora. Cena ovog tretmana je 30.000,00 RSD.

Fondacija je, usled suficita u svom budžetu uplatila 30.000,00RSD za tretmane. 

Pozivamo sve roditelje čija deca imaju potrebu za lečenjem da nam se obrate na e-mail: sekretar@podrzizivot.com i da nam dostave molbu, kompletnu lekarsku dokumentaciju deteta i predračun iz ustanove u kojoj je lečenje planirano. 

Takođe, pozivamo vas da nastavite da šaljete SMS poruke (100 RSD) na broj 5757 i vršite uplate na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876, otvoren kod Komercijalne banke.

Pin It on Pinterest