Vukašin Milosavljević je rođen 13.12.2009. godine u Nišu.

Dete je rođeno sa hipertonijom muskulature donjih ekstremiteta i hipotonijom gornjih ekstremiteta. Na samom porođaju je rađena reanimacija i dete je ventilirano. Ustanovljeno je da boluje od cerebralne paralize.

Do sad je dete lečeno u Klinici za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ u Beogradu, Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Gornja Trepča“ u Gornjoj Trepči i privatnoj ordinaciji u Vranju.

Vukašinu sada predstoji tretman botulin botoks injekcijama u klinici „Acibadem“ u Istanbulu, čija cena iznosi 3.000,00 EUR, a koje bi značajno mogle da poboljšaju njegovo zdravstveno stanje. Kako Vukašinovi roditelji nisu u mogućnosti da plate ovaj iznos, obratili su se Fondaciji „Podrži život“ za pomoć.

Fondacija je, usled suficita u svom budžetu uplatila 3.000,00 EUR za terapijski tretman. 

Pozivamo sve roditelje čija deca imaju potrebu za lečenjem da nam se obrate na e-mail: sekretar@podrzizivot.com i da nam dostave molbu, kompletnu lekarsku dokumentaciju deteta i predračun iz ustanove u kojoj je lečenje planirano. 

Takođe, pozivamo vas da nastavite da šaljete SMS poruke (100 RSD) na broj 5757 i vršite uplate na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876, otvoren kod Komercijalne banke.

Pin It on Pinterest